Poloha a terroir : Vinice o rozloze 16 hektarů se nachází naproti vesnici Albas, na třetí terase s výhledem na řeku Lot v nadmořské výšce 100 metrů, na půdě složené z jílu, křemenných oblázků a žulové horniny.
Obhospodařování vinice: zatravnění, odplevelení.
Sklizeň: Hrozny se třídí, aby se zajistilo, že jsou v perfektním zdravotním stavu.
Zcela odkalené.
Vinifikace: macerace v kádích z nerezové oceli s řízenou teplotou po dobu přibližně 2 týdnů s pravidelným přečerpáváním.
Zrání: v kádích z nerezové oceli po dobu minimálně 12 měsíců.
Párování s jídlem a vínem: studená masa, drůbež, grilované hovězí a jehněčí maso.
jehněčí.
Degustace: podávejte při teplotě 16 až 18 °C.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.